nlc.hu
TV-sztárok

Galambos Dorina a válásáról

Galambos Dorina és Pély Barna együtt borozgattak a válóperük után

A szakítás után egy évvel mondták ki a válást.

Galambos Dorina és Pély Barna a Megasztár alatt/után jöttek össze, a műsorban az énekesnő versenyzőként, a zenész pedig zsűriként vett részt. Nagy volt közöttük a szerelem, 10 év együttlét után házasodtak össze, majd öt esztendőre rá el is váltak. Azóta nem beszéltek az okokról, ám mint kiderült, jóban maradtak, ezt pedig valószínűleg az egy évig elhúzódó válópernek köszönhetik.

Galambos Dorina

Fotó: Smagpictures

„A bontóper előtt egy évig nem találkoztunk – ez biztosan hozzájárult ahhoz, hogy végül tényleg jó hangulatban, minden feszkótól mentesen váltunk el papíron is, majd a Moszkva téren pizzázva-borozgatva sztorizgattunk, hogy kivel mi történt. Nekem az elején jót tett a környezetváltozás, mert amikor szétmentünk, elutaztam két hónapra Amerikába. Nem mondom, hogy nem pityeregtem néha, de volt időm gondolkozni és lezárni magamban az egészet. Kiegészítettük egymást, de megváltoztunk, már mást akartunk. Jobb külön-külön boldognak lenni, mint együtt az érezni, hogy ez már nem az igazi. Baráti maradt a kapcsolatunk, szoktunk beszélni” – mondta a hot! magazinnak a Sztárban sztár nyolcadik évadának versenyzője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top