TV-sztárok

Pély Barna még mindig sokat gondol Galambos Dorinára

Pély Barna és Galambos Dorina még májusban jelentették be, hogy elválnak, de sokáig nem beszéltek róla. Most az énekes bevallotta, még mindig gondol volt feleségére.

Pély Barna és Galambos Dorina válása sokakat meglepett, hiszen nem hallottunk a problémáikról, bár főleg azért, mert nem nagyon beszéltek a magánéletükről korábban. Mégis, megelőzve a találgatásokat, egy közleményben osztották meg a követőkkel, hogy külön folytatják. Most az énekes a Story magazinban mesélt az elmúlt időszakról és arról, hogy még mindig sokat gondol volt feleségére.

„Sokszor rám törnek az emlékek, a jó és a rossz is. Leginkább a nosztalgiázás veszélyes, kipécézek egy szép emléket, és azon rugózom. Na, ilyenkor szoktam egy nagyon rossz emléket elővenni, hogy újra értelmesen tudjak gondolkodni” – mondta a lapnak Pély Barna, aki a nézetelérésekről is beszélt. 

„Szerintem az volt a lényeg, hogy már évek óta nagyon másképp láttuk a dolgokat, de ezt nem igazán sikerült tudatosítani. Mindketten a saját véleményünket mondogattuk a másiknak, és nem tudtuk meggyőzni egymást.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top