nlc.hu
Sztárok

Andris nem volt elragadtatva Petrától

Házasság első látásra: nem volt drámamentes Andris és Petra menyegzője

Vajon az ara képes lesz eleget tenni a férfi vágyainak?

A Házasság első látásra eddigi epizódjai hozták, amit a nézők megkívánnak egy ilyen műsortól. Volt sok sírás, dráma, szerelmes tekintetek, kínos első éjszakák, elviharzó menyasszonyok. 

Andris és Petra

Andris és Petra (Fotó: Házasság első látásra)

A csütörtöki adásban Petra és Andris menyegzőjére került a sor, bár a menyasszony hatalmas mosollyal sétált az oltár felé, a vőlegény öröme nem volt teljesen őszinte. 

Mikor eljött az a pillanat, hogy megfordulhattam és ott volt a menyasszonyom, hát elsőre, megmondom őszintén, nem voltam jó véleménnyel a külsejét illetve. Nagyon sötét hajú lányokkal nem jó tapasztalatom van ismerkedés és párkapcsolat terén. Első pillantásra ez villant be.

Petra barátnői úgy érezték, nincs meg köztük a kémia, amivel nem is lőttek annyira messze. „Nehéz szavakba önteni, hogy mit éreztem. Helyes, nagyon laza és humoros pasiról van szó. Én azt érzem, egyébként tetszem neki, de azt a fajta elájulást nem láttam rajta, mint amit én elvártam volna.” 

A friss házasok forró csókkal pecsételték meg esküjüket, de hogy valóban sikerül-e egy hullámhosszra kerülniük, abban nem mindenki volt biztos. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top