nlc.hu
Sztárok

Nánási Mici légtornászként a cirkuszban

Ördög Nóra kislánya a Fővárosi Nagycirkuszban fog fellépni, a 10 éves Mici igazi légtornásztehetség

Nem mindennapi mutatvánnyal készül Nánási Mici.

Különleges gyakorlattal nyűgözi le a közönséget hétvégén Ördög Nóra kislánya. Nánási Mici 10 méter magasban mutat be légtornászmutatványt a Fővárosi Nagycirkuszban. A műsorvezető – aki bízik a lányában, de félti is egyben – fájlalja, hogy élőben sajnos nem láthatja a produkciót, mivel addigra már elutazik az Ázsia Expressz újabb forgatására.

Magabiztosan mozog több méter magasságban Nánási Mici - Forrás: TV2 / Mokka - videó

Magabiztosan mozog több méter magasságban Nánási Mici – Forrás: TV2 / Mokka – videó

“Már nem csak az én elfogult anyai szívem mondja, hogy ő ebben ügyes és tehetséges, hanem ezt objektíven is visszajelzik kívülről”mesélte a Mokkában Ördög Nóra, akinek a lánya – fiatal kora ellenére – elképesztő mutatványokra képes.

Eleve nem vagy egy félős típus, és így soha nem féltem, hogy bármi történik, mert tudom, hogy szivacs van alattam és  úgy érzem, megvannak bennem azok a reflexek, hogy megfogom az anyagot, hogy ha úgy érzem, hogy nem megy” – mondta el Mici, akit egy profi légtornatanár, Vincze Tünde segít.

“Ez egy nagyon nehéz produkció, mivel a saját testsúlyával dolgozik, és ha csak egyvalamit rosszul teker be, akkor tompítás nélkül esik le, mert itt nincs kibiztosítva. Bármi megtörténhet, ha csak egy picit nem figyelsz oda”  – magyarázta az oktató, aki szerint Mici született artista.

Ördög Nóra nagyon izgul, de egyben nagyon büszke a kislányára: “Nem nagyon lehet megszokni, hogy a Mici ilyen veszélyes dolgokat csinál a magasban.”

Mici és mestere ezen a hétvégén légtornász-versenyre készül, ami a Fővárosi Nagycirkuszban lesz. “Ez egy óriási lépés, hogy ő a cirkuszban, közönség előtt megmutathatja, hogy mit tud. Azt látom, hogy van is erre igénye és vágya, tehát nem szégyenlős. Nagyon szeretné, hogy sokan lássák, hogy ő milyen ügyes” – mondta el az édesanyja.

Mici amúgy már több sportot is kipróbált, de úgy tűnik, a szalagos akrobatika a kedvence.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top