nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Balázs DJ

Sebestyén Balázs Azahriah nyomdokaiba lépett

Nem akármilyen eseménynek ígérkezik: el is kapkodták a jegyeket.

Sebestyén Balázs Facebookon hirdetett meg egy nem várt eseményt: DJ-nek áll egy buli erejéig. Júliusban kerül sor a siófoki bulira, a rádiós ezúttal DJ OTI néven fog mindenkit szórakoztatni, és bár a jegyek 7.990,- Ft-tól egészen 59.990,- Ft-ig voltak kaphatók, mostanra már mind el is fogyott, beleértve a VIP különböző verzióit is. Ezzel pedig szinte annyira gyors tempót futott a telt ház elérése, mint ahogyan Azahriah stadionkoncertjeinek meghirdetésénél történt. És hogy mi is fog történni pontosan ezen az eseményen? A leírás ígéretes és „balázsos” is egyszerre. Így szól:

Fotó: Facebook.com/officialsebestyenbalazs

Fotó: Facebook.com/officialsebestyenbalazs

„Július 20-án a Karib-térséget megszégyenítő magyar tengerhez látogat az NDK szupersztárja, DJ OTI, aki slágereivel ledöntötte a berlini falat.

A Tomorrowland, a Coachella és az Ultra Music Fesztivált visszautasító többszörös Grammy-díjas multitalentum lemezlovas, aki a Hollywoodi hírességek sétányán évente új csillagot kap, ezen a nyáron egyetlen egy fellépést vállalt.

A bitcoin császár, Sebestyén Balázs születésnapi meghívásának még DJ OTI sem mondhatott nemet, így idén nyáron a Világ minden tájáról irigykedő szempárok szegeződnek a nyári partyszezon akropoliszára, amiért minden idők legnagyobb zenei polihisztora, a szórakoztatás fekete öves mestere a siófoki Plázs lejátszói mögé érkezik! Sebestyén Balázs polgárpukkasztó születésnapja a hazai bulvár után a Times eddigi legütősebb címlapsztorijának ígérkezik!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top