nlc.hu
Sztárok

Keleti Andi a házasságukról

Keleti Andiék a 25. házassági évfordulójukat ünnepelték, elárulta a boldog kapcsolatuk titkát a táncművész

Nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy anno egymásra találtak.

Dubajban ünnepelte 25. házassági évfordulóját Keleti Andrea és 9 évvel fiatalabb férje, Kovács Zoltán. A táncművész a Mokkában beszélt arról, miért működik a kapcsolatuk még idő után is. “Ez egy nagyon szerencsés dolog, hogy az ember megtalálja azt az embert, aki mellett nem kell sokat alkalmazkodni vagy nem kell sokat küzdeni, és ez mégis működik, meg mégis jó tud lenni. Szerintem ez a legfontosabb. Mert ha ez küzdelemmel teli 25 lenne, akkor az azért elég más”  – fogalmazott.

Keleti Andiék jeles évfordulót ünnepeltek - Forrás: TV2 / Mokka - videó

Keleti Andiék jeles évfordulót ünnepeltek – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Mint mondja, náluk az alap megvolt, hiszen a tánc szeretete hozta őket össze. “Nekünk nagyon fontos, hogy az életünk szerelme a legnagyobb szerelmünk, a tánc az megvan, és nálunk az a fő csapásirány és, hogy ezt így együtt tudjuk végigcsinálni, azt jelenti, hogy ami a gondolataink jelentős részét kitölti, az mindig ugyanaz. És erről mindig van mit beszélni, mindig van mit tervezgetni, mindig van mit álmodozni, mindig van mit megvalósítani ezzel kapcsolatban. Tehát egy folyamatosa előrelépés, ami egyirányba mutat, ez nálunk nagyon működik. Sok embernél pont éppen ez a buktató. Ha mindig egyformát csinálnak, akkor az túl sok, de nálunk például ez nagyon vitte előre a dolgokat” – árulta el.

Mivel Keleti Andiéknál már a második gyerek is kirepült, így a táncművész eldöntötte, hogy “visszaszerzi” férjével a saját – gyerekek előtti – életüket. „Amikor még te vagy az első, a legfontosabb. Furcsa is ennyi év gyereknevelés után, hogy hazaérek: Na, ma mit szeretnék csinálni? Most ismét festek. (…) Koncertre járunk, színházba járunk, a baráti társaságunkat is megerősítettük. Új barátaink is lettek, miközben a régiekre is sokkal több időnk jut mint korábban” – mesélte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top