nlc.hu
Sztárok

Lánybúcsút tartott Nacsa Olivér 18 évvel fiatalabb párja

Kanyarban az esküvő? Pillants bele Nacsa Olivér 18 évvel fiatalabb kedvesének lánybúcsújába

A humorista és 18 évvel fiatalabb kedvese, Tripolszky Anna, úgy tűnik, hamarosan kimondják egymásnak a boldogító igent.

Nacsa Olivér 2023 nyarán jegyezte el kedvesét és ezúttal úgy érzi, megtalálta élete párját. Nincs is mit ezen csodálkozni, a humorista és menyasszonya, Tripolszky Anna nagyszerűen mutatnak együtt és közös fotóik alapján is mérhetetlen boldognak tűnnek egymás mellett. 

Igazi álompár (Fotó: Tripolszky Anna Instagram-oldala)

Igazi álompár (Fotó: Tripolszky Anna Instagram-oldala)

A vörös szőnyegen is megjelentek már együtt

Legutóbb Olivér és Anna a Most vagy soha! című film díszbemutatóján vett részt együtt és igazi álompárként vonultak végig a vörös szőnyegen. Láthatóan megtalálták egymásban a nagy Ő-t. A Karinthy-gyűrűs humorista bár nagyon óvja magánéletét, mégis úgy tűnt, nagy örömmel jelent meg kedvesével a nyilvánosság előtt.

Először egyébként még 2022-ben röppentek fel azok a hírek, hogy egy gyönyörű riporternőt szeret Olivér, amit hamarosan meg is erősítettek. Sőt mi több, azóta már el is jegyezte párját.

„Nem bántam meg semmit sem az életemben, hiszen minden döntésem arra lökött engem, ahol most vagyok. Ugyanakkor bevallom, hogy van valami, ami még hiányzik az életemből, és az bizony a család. Nagyjából most lenne itt az ideje, hogy végleg megállapodjak és remélem, hogy a B-oldal ezt is megadja majd nekem” – nyilatkozta a Ripostnak Olivér.

Árulkodó fotók

Úgy tűnik, hogy az eljegyzés után az esküvő sem várat magára sokáig, Anna Instagram-oldalán ugyanis beszédes fotók láttak napvilágot. Az M5 műsorvezetőjeként tevékenykedő hölgy ugyanis barátnői társaságában, szívecskés napszemüveget viselve bulizott feltehetőleg a Balatonnál. És bár ez még mindig nem adhatna okot egy lánybúcsú gyanújára, Anna azonban az egyik fotóján egy “bride to be” feliratú szalagot visel, amely nemes egyszerűséggel annyit jelent, hogy “hamarosan menyasszony leszek”. 

Innen is sok boldogságot kívánunk a párnak és alig várjuk, hogy hamarosan az esküvői fotókról is tudósítsunk! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top