nlc.hu
Sztárok

Reviczky Gábor legikonikusabb szerepei

Képeken Reviczky Gábor legikonikusabb szerepei

A ma 75 éves Reviczky Gábornak sok-sok emlékezetes alakítást köszönhetünk, születésnapja alkalmából pedig össze is gyűjtöttünk ezek közül néhányat.
Reviczky Gábor

Reviczky Gábor mostanában sajnos a rákbetegsége miatt szerepelt a médiában (illetve: amióta felgyógyult, inkább szerencsére), pedig az egyik legfoglalkoztatottabb magyar színészünkként inkább a fergeteges alakításaira kellene fókuszálnunk. Melyekből továbbra sem ad lejjebb, annak ellenére, hogy picit óvatosabban vállal a betegsége óta munkát. 

„Viszem tovább, ami volt, a Képzelt beteg mellett itt a Dzsungel könyvét, amiben Balut játszom, de a biztonság kedvéért már kettős szereposztásban visszük. Van sok munkám, film, szinkron, egyébként abból is vettem vissza. De szerencsére jól vagyok!”

– nyilatkozta februárban a most 75 éves színész a Borsnak. Születésnapja alkalmából (és annak örömére, hogy jobban van), az alábbi galériában felidéztünk néhányat a legikonikusabb szerepei közül.

Reviczky Gábor
Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top