nlc.hu
Sztárok

A rákbeteg Reviczky Gábor gyógyulása

Legyőzte a rákot Reviczky Gábor, a színész szerint az égiek is segítették a gyógyulását

Megjárta a poklot a 74 éves színművész.

Legyőzte a gyilkos kórt Reviczky Gábor. ATények Pluszban szívbe markoló részletességgel beszélt élete legkeményebb időszakáról.

Reviczky Gábor

Túl van a kemón Reviczky Gábor és úgy érzi, meggyógyult – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Tulajdonképpen fel sem fogtam, amikor megtudtam, hogy rákom van. És nem is akármilyen, mert még áttétek is vannak. Tulajdonképpen ezért vállaltam be a kemót is, mert a PET-CT-n derült ki számomra is, hogy itt bizony komoly dolog lesz, és az egy nagyon csúnya halál a csontrák, mivel csontos áttéteim vannak. Vagyis voltak, gondolom én, mert a 6., rettenetes erős kemó az szerintem az összes rákos sejtet… és még a normál sejtek között is egy kis rendet csinált” – mondta el.

A rákos sejtek tehát a színész szerint elpusztultak, de a gyógyulás nem csak a kezeléseknek köszönhető. Az égiek nagy szerepet töltöttek be Reviczky Gábor életében. Sőt egy hónappal ezelőtt egy egyiptomi istennel is kapcsolatba lépett. „Kint ültem a teraszon és éreztem, hogy körülvesz egy nagyon erős energia. Egy nagyon erős sugárzást éreztem magam körül, és egyszer csak átment színbe is. Egy narancsszínű ív vett körül, és tudtam, hogy meg kell köszönnöm. Egyszer csak megszólalt egy hang, hogy ‘Meggyógyultál!’. Teljesen meg voltam döbbenve. (…) És azt mondta, hogy Thot vagyok” – mesélte.

Reviczky Gábor láthatóan jól van és eldöntötte, hogy végleg leszámol a rákkal. A Tények Plusz riporterének arra a kérdésére, hogy meggyógyult-e, a következőket válaszolta: „Szerintem igen.

„Ezt ki lehet mondani, hogy meg vagy gyógyulva, igaz?” – firtatta a tévés, mire a színész: „Persze.

Reviczky Gábor ezzel a vallomással teljesen megcáfolta a róla megjelenő rémhíreket, sőt már a jövőt is bizakodva várja. A legközelebbi célja az, hogy karácsonykor az egész családja együtt legyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top