MC Hawer végleg lemondott arról, hogy párkapcsolata legyen

F.C. | 2024. Március 29.
Már nem akar senkihez sem alkalmazkodni 58 évesen.

Már nem akar párkapcsolatot MC Hawer, mert túl sok csalódás és fájdalom érte. Minderről az rtl.hu-nak vallott a mulatós zenész.

MC Hawer egyedülállóként is jól érzi magát – Forrás: Instagram / @mchawer

Mint mondja, nem szeretne már barátnőt, ezt pedig a következőkkel indokolta: “Elég meglett korú vagyok ahhoz, hogy nem szeretnék senkihez sem alkalmazkodni. Nyugalmat szeretnék, békét, és köszönöm, jól elvagyok egyedül.”

Arra a kérdésre, hogy végleg lemondott-e a szerelemről, így válaszolt: “A párkapcsolatról mondtam le. A szerelem jó, de a szerelem fáj. Igazából nem szeretném, ha kibillentene ebből a harmonikus életből, amit egyedülállóként élek.”

MC Hawernek amúgy 2022-ben ért véget az utolsó kapcsolata. A mulatós sztár ezt követően arról beszélt, hogy annyi csalódáson van túl, hogy már nem tud megbízni a nőkben. Akkor az is elárulta, hogy kevés, összesen 7-8 kapcsolata volt az életében. “Az biztos, hogy egy fiatal lánynak nem tudom megadni azt, amit egy huszonéves elvár. Talán már a harmincas korosztály sem jöhet szóba. (…) Toleráns, kompromisszumképes. (…) Ne csak a szexualitás vonzza, hanem a lelki dolgok, a beszélgetések. Legyen értelmes és intelligens!”sorolta még tavaly az elvárásait, ám időközben úgy tűnik, nagyon is bevált neki a szinglilét.

Exit mobile version