nlc.hu
Sztárok

MC Hawer a nőkről

MC Hawer: „Nem tudok bízni a nőkben” – képtelen új párra lelni a mulatós sztár

Párkapcsolati fájdalmairól vallott az 58 éves zenész.

Egy évvel ezelőtt ért véget MC Hawer utolsó kapcsolata. A mulatós sztár annyi csalódáson van túl, hogy – állítása szerint – mára már nem tud megbízni a nőkben.

MC Hawer,

MC Hawernek nincs szerencséje a szerelemben – Forrás: Instagram / @mchawer

Nem tudok bízni a nőkben. Ebben pedig nagy szerepet játszott a legutolsó kapcsolatom. Túl sok volt a hazugság” – vallotta be a Metropolnak. Elmondása szerint kevés, összesen 7-8 kapcsolata volt az 58 éve alatt.

Egyetlen olyan lány volt az életemben, aki nagyon mély nyomot hagyott bennem, de már ennek is sok éve. Sajnos a szerelmünk végéhez (…) a korábbi alkoholizmusom vezetett” – árulta el MC Hawer, aki arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy nincs zsánere.

Az biztos, hogy egy fiatal lánynak nem tudom megadni azt, amit egy huszonéves elvár. Talán már a harmincas korosztály sem jöhet szóba. (…) Toleráns, kompromisszumképes. (…) Ne csak a szexualitás vonzza, hanem a lelki dolgok, a beszélgetések. Legyen értelmes és intelligens!” – sorolta az elvárásait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top