nlc.hu
Sztárok

Marsi Anikó, Nagy Kata és MC Hawer új párkapcsolata

3 hazai híresség, aki alighogy szakított, máris új párt talált

Villámgyorsan toppant be az életükbe egy új szerelem.

Alighogy véget ért idén Marsi Anikó, Nagy Kata és MC Hawer párkapcsolata, szinte rögtön eltalálta őket ismét Ámor nyila, és azóta is boldogok új kedvesükkel.

Marsi Anikó

Marsi Anikó 18 év házasság után vált el, azóta már újra szerelmes – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Nagy Katáról januárban derült ki, hogy 7 év után külön utakon folytatják a vőlegényével. A Jóban Rosszban színésznője azonban nem sokáig maradt szingli. Új párját először az augusztusi, közös nyaralásukon mutatta meg a követőinek:

Marsi Anikó már válófélben volt, amikor megjelent az életében egy váratlan szerelem. “Az, hogy az ember hirtelen megszeret valakit, nem tudatos döntés. Az csak úgy jön: akár akarod, akár nem” – vallotta be a 46 éves híradós, aki április óta nagyon boldog Gyarmati Gáborral és teljesen újjászületett az új kapcsolattól. A szerelmesek amúgy hosszú távra terveznek együtt.

Marsi Anikó

Marsi Anikó és új kedvese, Gábor (jobbra) – Fotó: Story magazin (47. szám) – címlap

MC Hawer, azaz Koczka Géza idén májusban jelentette be, hogy szakított a 33 évvel fiatalabb barátnőjével, Fannival. Az 55 éves mulatós zenész akkor nyilatkozta, hogy magányra vágyik és nem szeretne senkivel sem kialakítani párkapcsolatot: “Nem akarok már alkalmazkodni senkihez. Egyedül akarok meghalni, nő nélkül! Üzenem is innen minden csajnak, hogy ne is próbálkozzanak!“. MC Hawert azonban 2 hónappal később egy új szerelem kirobbantotta az agglegénylétből: egy 46 éves nő mellett megtalálta a boldogságot, sőt pár hétre rá már el is jegyezte új kedvesét

Még több szerelmes sztár az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top