nlc.hu
Sztárok

Szakított MC Hawer és barátnője

Szakított MC Hawer és 33 évvel fiatalabb barátnője

MC Hawer és Fanni nemrégiben még a családalapítást tervezgették.

MC Hawer két és fél évvel ezelőtt jött össze 33 évvel fiatalabb rajongójával, ám a kapcsolatuk azóta többször hullámvölgybe került. A koronavírus miatt egyik napról a másikra nem volt munkája a mulatós zenésznek, ezért úgy döntöttek, vidékre költöznek a fiatal lány szüleihez, MC Hawer pedig fizikai munkát vállalt. Ám most, hogy nyit az ország és valószínűleg újra felléphet, visszaköltözött Budapestre, de a barátnője vidéken érzi magát igazán jól, így nem jött vele – ez pedig szakításhoz vezetett.

„Ez a kapcsolat kihűlt”

– mondta Fanni a Tények stábjának. „A 33 év korkülönbség előbb-utóbb ellentéteket fog szülni. (…)A bizonytalanság teljesen agyonnyom, nem tudok mit csinálni. Egy ilyen gyönyörű nő mellett hogyan lehetnék igazán férfi…” – árulta el MC Hawer, aki új szakmát tanult ki a vírushelyzet alatt. Azt mondja, ha ez nincs, akkor lehet, hogy újra alkoholista lenne.

„Sokszor megfordult a fejemben, hogy legszívesebben úgy leinnám magam a sárga földig”

– mondta. – Nagyon eltávolodtunk, nincsenek közös témák, nem tudunk normálisan beszélgetni. Ha elkezdünk beszélni, kiabálás lesz a vége” – árulta el Fanni, majd arról is beszélt, hogy már olyan, mintha csak lakótársak lennének, nincs köztük már semmi.

mc hawer és fanni

MC Hawer és Fanni (Fotó: TV2)

Legfrissebb sztárhíreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top