nlc.hu
Sztárok

MC Hawer a szakítás szélére sodródott

A szakítás szélére sodródott MC Hawer és 33 évvel fiatalabb barátnője

MC Hawer egy ideig vidéken élt a szerelmével, de hamarosan visszaköltözik Budapestre.

Két és fél éve alkot egy párt MC Hawer és rajongójából lett, 33 évvel fiatalabb barátnője. A zenész a pandémia miatt nehéz helyzetbe került anyagilag, így fel kellett adnia budapesti albérletét, és szerelme szüleihez költözött vidékre. Hamarosan azonban beindul az élet és a fellépések, ezért visszaköltözik Budapestre, ám a párja nem szeretne vele tartani. MC Hawer azt mondja, ez a döntés véget vethet a kapcsolatuknak

„Fanni boldog, hogy végre a családja közelében van, és nem szeretne innen elmenni. Minden alkalommal Budapestről indulunk fellépni, komoly nehézséget jelent a távolság. Sem anyagilag, sem időben, sem energiában nem engedhetem meg magamnak. 56 éves leszek, nem fogom bírni… Amint beindulnak a fellépések, nekem vissza kell mennem” – részletezte a Borsnak a zenész, aki tisztában van vele, hogy ezáltal véget érhet a kapcsolata. 

„Világéletemben olyan férfi voltam, aki eltartja a családját. Sajnos a közelmúltban újra anyagi nehézségekbe ütköztem, szerencsére jött annyi grafikai munkám, hogy sikerült rendeznem a lakbért. Az tény, hogy olcsóbb vidéken a megélhetés, de semmi nem köt ide. Józanul gondolkodom, tisztában vagyok azzal, hogy előbb-utóbb el kell őt engednem. Csak 23 éves lesz nyáron, és nagyon jól éreztük magunkat az eddig eltöltött két és fél évben, de ha nem változtat a döntésén, külön kell folytatnunk az életünket” – mondta.

mc hawer és fanni

MC Hawer és Fanni (Fotó: Facebook)

Sztárok, akik a szakítás mellett döntöttek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top