nlc.hu
Sztárok

MC Hawer: Egyedül akarok meghalni

MC Hawer: „Egyedül akarok meghalni, nő nélkül!”

MC Hawer most jó ideig szingli szeretne maradni.

MC Hawer és a rajongójából lett párja, Fanni pár héttel ezelőtt szakítottak, ám a lány csak a napokban költözött el a zenésztől. Sok volt már közöttük a feszültség, régóta nincsenek egy hullámhosszon, ezért döntöttek az elválás mellett. MC Hawer elárulta, nagyon élvezi a magányt és a csendet, így most egy darabig biztosan nem lesz kapcsolata. 

„Fanni előtt öt évig voltam egyedül. Amikor letettem az alkoholt, nehezebb volt párkapcsolatra szert tenni. Nincs mit szépíteni, részegen szebbek voltak a nők. Aztán találtam egy lányt, aki tetszett végre külsőre, és valamennyire belsőre is, bár ezt már fenntartásokkal kezelem. Az, hogy ennyivel fiatalabb volt nálam, eleinte nem is volt probléma, de nekem amúgy sem volt sosem sport, hogy fiatal lányokkal jöjjek össze. Két és fél év volt ebben a dologban, ez van. Az agglegénységet viszont most nagyon élvezem. Nincs megfelelési kényszer, nem kell már szabályokhoz igazodnom! Ez egy idő után nagyon terhes volt nekem. Most nem kell féltékenykedést sem hallgatnom, mert az is volt bőven egy-egy fellépés után” – kezdte az ACNewsnak a mulatós zenész, aki örül, hogy végre egyedül van.

„Örülök, hogy üres a lakás. Nyugi van, nincs, aki piszkáljon. Nem is hiányzik most kapcsolat az életemből. Nem szeretem, amikor korlátoznak. A barátaim újra megjelentek, végre velük lehetek. Nem is állok készen egy új lányra, és szerintem már nem is fogok. Magányt szeretnék! Nem akarok már alkalmazkodni senkihez. Egyedül akarok meghalni, nő nélkül! Üzenem is innen minden csajnak, hogy ne is próbálkozzanak” – mondta.

mc hawer és fanni

MC Hawer és Fanni (Fotó: TV2)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top