nlc.hu
Sztárok

Szegedi Fecsóék közös plasztikai műtéte

Bevállalós fotón Szegedi Fecsó és 13 évvel fiatalabb párja, így néztek ki a plasztikai műtétjük után

A szerelmesek bekötözött fejjel is vállalták magukat és egymást.

Szegedi Fecsó és jóval fiatalabb szerelme, Géczi Bea rendszeresen posztol tökéletesnek látszó helyszínekről, tökéletesnek tűnő helyzetekben, tökéletesnek tűnő fotókat. Bea nem is titkolta, gyakran használ szépítő filtereket a képeinél. Most viszont kivételt tett a pár: egy bevállalós, közös képpel lepték meg a követőiket, amelyen Fecsóval együtt bekötött fejjel látszódnak különféle plasztikai beavatkozások után. „Azért tettük ki a fotót, hogy lássák az emberek, hogy igazából ez a valóság, ezek is mi vagyunk. Meg akartuk mutatni: mi is kinézhetünk rosszul, sőt most aztán tényleg nagyon rosszul. És nem azt akarjuk mutatni, hogy mindig minden milyen tökéletes, és mennyire szépek vagyunk, hanem lássák ezt az oldalunkat is” – indokolta Bea a Fókuszban.

Szegedi Fecsó

Egymás után műtötték meg Szegedi Fecsót és párját (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

Mint kiderült, Bea szépészeti beavatkozáson van túl, Fecsó pedig egészségügyi gondok miatt döntött az operáció mellett. Mint mondja, régen bokszolt és thai-bokszolt, az orra pedig többször eltört, így megcsináltatta az orrsövényét. Ha pedig már műtétre adta a fejét, az orra ívét is megcsináltatta. Párja viszont nem először vállalt ilyen beavatkozást.

„Nekem a fülemet csinálták meg, kicsit elállós volt. Azt szerettem volna korrigálni. (…) Ha egyszer rákap az ember, nem bírja abbahagyni. Én pont ebbe estem bele. Folyamatosan nézegettem az új dolgokat, hogy mit csináltassak. Bevallom, hogy nekem bejönnek ezek a dolgok, nekem tetszenek a műdolgok. A páromnak úgyszintén tetszenek. Én ezt felvállalom. Ha szét akarom magam műttetni, akkor szét fogom. Engem nem érdekel más véleménye, ki mit mond: műnő, kacsaszájú. Nem érdekel, nekem ez tetszik. Én így érzem jól magam” – vallotta be Bea.

Kiemelt kép forrása: RTL Klub / Fókusz – videó

Olvass még Szegedi Fecsóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top