nlc.hu
TV-sztárok

Szegedi Fecsó a barátnőiről

Szegedi Fecsónak egyszerre 5 barátnője is volt: „Csodálatos időszak volt” – áradozott az üzletember

Nem volt éppen a hűség mintaképe.

A Life TV hétfő este adásba kerülő Bréking című műsorában a többnejűség téma kapcsán Szegedi Fecsó örömmel fejtette ki a véleményét.

Szegedi Fecsó

Szegedi Fecsónak nem jön be a többnejűség (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

„Elsőre jól hangzik, de 4 feleséget ugyanúgy megunsz, mint egyet. Testileg. És utána mi marad? Marad 4 darab születésnap, 4 darab névnap, 4 darab anyós, 4 darab házassági szerződés, 4 darab romantikus sorozat, amit végig kell nézni. (…) Csak a probléma! Azokat 4 helyre kell vinni. Szeretők kellenek, csajok, nem pedig feleség. (…) És a 4 feleség menstruál, folyamatosan valamelyik menstruálni fog, egész hónapban egy menstruáló nővel kell együtt élni” – jelentette ki Vasvári Vivien exférje, aki elárulta, egy időben több barátnője is volt.

„5 darab barátnőm volt egyszerre. Az csodálatos volt. Jöttem-mentem az országban, mint valami matróz. Cserélődtek – vallotta be Szegedi Fecsó, hozzátéve: az ország különböző pontjain voltak a barátnői. – Egy multicégnél dolgoztam és jártam az országot mindenfelé, és mint egy jó matróznak, mindig voltak barátnőim. Csodálatos időszak volt. Ők ugye cserélődtek, nem kellett együtt élni velük” – mesélte a jelenleg boldog párkapcsolatban élő üzletember.

Ezek is Bréking!-ben derültek ki:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top