nlc.hu
Sztárok

Csősz Bogi a modellkedésről

Éheztetnie kellett volna magát Csősz Boginak egy fotózásért, kifakadt a luxusfeleség

Azt várták el tőle, hogy ultravékony legyen.

Pályája kezdetéről vallott Csősz Bogi a Life TV kedd este adásba kerülő Bréking! című műsorában. A 37 éves színésznő-üzletasszony elárulta, hiába volt vékony, egyik-másik fotózáson még ez sem volt elég: csontosabb alkatot kértek tőle, ő azonban nemet mondott arra, hogy napokig éheztesse magát.

Csősz Bogi

Csősz Bogi nem akart kényszerdiétákat tartani egy-egy fotózás miatt (Forrás: Life TV / Bréking![sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"] – videó)

„Hosszú évekig modellkedtem, nemzetközileg is, és mindig az volt, hogy meg kell felelned a nullás méretnek. És hiába nulla és fél vagy, nem elég. Mindig ez az állandó önkínzás. Nekem ez egyáltalán nem működött. Úgy döntöttem, hogy nem fogok kényszerdiétákat tartani, mert én nem vagyok a megfelelő személy rá. Ezt nem fogadom el. Mindig is azt gondoltam, hogy eljön majd a divatban is az, hogy nagyon sokféle embertípust, nőtípust el fognak fogadni. Csak egy kicsit megelőztem a koromat. Nekem az sose jött össze, hogy valamelyik ügynököm – éppen Milánóban voltunk – és azt mondta, hogy ’Bogi, figyelj, 2 kilót azonnal le kéne fogyni a hévégén!’. Néztem rá, hogy normálisak vagytok? Beleférek a ruhákba. De hogy a csontjaid úgy álljanak. És akkor úgy voltam vele – mert csontosítani kell állandóan az arcot –, hogy van photoshop, csinálják meg. Én azért biztosan nem fogok éhezni egész hétvégén” – mesélte Csősz Bogi, akinek több vállalkozása is van.

Kiemelt kép forrása: Life TV / Bréking! – videó

Ezek is a Bréking!-ben derültek ki:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top