nlc.hu
Sztárok

Csősz Boglárka luxus élete

Csősz Boglárka: „Kőkeményen megdolgozom a saját vagyonomért”

Csősz Boglárka hat nyelven beszél, több vállalkozása van, mégis az az általános vélekedés róla, hogy férje kitartottja. Tiszta vizet öntött a pohárba.

Csősz Boglárka már nagyon fiatalon a saját lábára állt, és most is fontos neki a függetlenség. Bár férje dúsgazdag, az e heti BEST magazinnak arról mesélt, kőkeményen megdolgozik a saját vagyonáért.

Csősz Bogi élete

Fotó: smagpix/Birton Szabolcs

„Bár megtehetném, hogy hátradőlök, és hagyom, hogy eltartson a férjem, de az nem én lennék. Ahhoz túl sok ambíció és tettvágy szorult belém. Számos vállalkozást tartok a kezemben, amihez semmi köze Buraknak.  Ilyen volt, amikor török mérnökökkel fejlesztettünk ki szennyvíztisztító berendezést, de importáltam magyar kozmetikai termékeket török szállodákba, legutóbb pedig itthon az építésztechnikus testvéremmel kifejlesztettünk egy világszinten egyedülálló vírusmaszkot, és még sorolhatnám” – mondta a gyerekkérdésről is nyíltan beszélő Csősz Boglárka.

A teljes interjút a BEST magazin e heti számában olvashatjátok el.

Csősz Boglárka 6 nyelven beszél

Csősz Boglárka megdolgozik a saját vagyonáért

A többi luxusfeleségről is szívesen olvasnál?

(Nyitókép: smagpix/Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top