Sztárok

Koós Réka exférjével jött össze a Feleségek luxuskivitelben új sztárja, Nagy Noémi

Magánéleti titkokat árult el a Feleségek luxuskivitelben vadonatúj évadának egyik új sztárja, Nagy Noémi.

Nagy Noémi, a hamarosan induló Feleségek luxuskivitelben című műsor 3. évadának egyik új szereplője a hajdúsági Balmazújvárosból származik, önerőből küzdötte fel magát, ma már ruha- és táskatervezőként, üzletasszonyként és enteriőrdizájnerként állja meg a helyét – írja a legfrissebb Story magazin.

Nagy Noémi, a Feleségek luxuskivitelben új szereplője (Fotó: : VIASAT3/Udvardi Attila)

Nagy Noémi, a Feleségek luxuskivitelben új szereplője (Fotó: : VIASAT3/Udvardi Attila)

Kisfia, Dimitri 8 éves, a neve alapján sokan orosznak hiszik. „Amikor várandós voltam vele, egy nap arra ébredtem, hogy ez lesz a neve. Mondhatni, megálmodtam” – magyarázza Nagy Noémi, aki 5 év házasság után vált el gyereke édesapjától.

Jelenlegi párjával, Tóth Gergellyel – aki Koós Réka férje volt – 3 éve él együtt. „Ismertük egymást korábbról, mégis fokozatosan alakult ki a kapcsolatunk. Szerencsésnek érzem magam, hiszen a kisfiam és a párom nagyon szeretik egymást” – árulta el az új luxusfeleség, aki jól kijön Gergő korábbi, Koós Rékával való házasságából született lányával, Rozival. „Szerencsére jó a viszony közöttünk, ugyanakkor lassan betölti a 17-et, így inkább a maga útját járja. Teljesen megértem, amiért inkább a barátaival van” – meséli.

További részletek a legfrissebb Story magazinban!

Koós Réka exférjével jött össze a Feleségek luxuskivetelben új sztárja, Nagy Noémi

Olvass még a többi luxusfeleségről is az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top