Sztárok

Polgár Tündét szemproblémája miatt csúfolják a gonosz kommentelők

Polgár Tündét kipécézték maguknak a gonosz kommentelők. Szemproblémája miatt küklopsznak is csúfolják.

Polgár Tünde néhány napja, a közösségi oldalán vallott röviden a szemproblémájáról, és arról, hogy akár el is veszítheti a látását. A Feleségek luxuskivitelben című műsor szereplője őszintén elárulta az egyik kérdezőnek, hogy beteg a jobb szeme, amit a bal kompenzál, ezért hunyorog gyakran. 

A luxusfeleség további részleteket árult el betegségéről a Blikknek. Polgár Tünde elmondta, hogy kontaktlencse nélkül semmit sem lát, és mivel folyamatosan romlik a látása, ezért orvosa egyre erősebb lencséket ír fel neki.

Polgár Tündének folyamatosan romlik a látása (Fotó: Instagram)

Polgár Tündének folyamatosan romlik a látása (Fotó: Instagram)

„Szinte már a legerősebbet használom, hiszen enélkül gyakorlatilag semmit nem látok a jobb szememre… Sajnos mostanában nem mehettem a szemorvosomhoz, ezért nincs újabb kontaktlencsém, ami kicsit aggasztó, hiszen így csak tovább romlik a szemem állapota. Lassan haladok afelé, hogy erre az oldalra elveszítsem a látásomat” – magyarázta Tünde a lapnak.

A luxusfeleséget a gonosz kommentelők sem kímélik, többen nevezték már őt küklopsznak a szemproblémája miatt. Tünde megjegyzi, hogy a csúfolódó megjegyzések nem érdeklik, hiszen súlya miatt is kapott már korábban hideget-meleget.

Polgár Tünde egy ismerőse tanácsára azt tervezi, külföldön felkeres egy amerikai professzort, aki talán tud segíteni a hosszú ideje tartó problémáján.

Olvass még Polgár Tündéről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top