nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztián a gyerekkori gyújtogatásáról

Zámbó Krisztián: „Felgyújtottam egy házat és egy kukoricást”

Durva gyerekkori csínytevéséről vallott az énekes.

A Life TV szerda este adásba kerülő Bréking! című műsorában többek között arra a témára reflektálnak a meghívott vendégek, hogy „Belefér-e a nevelésbe egy-egy pofon?”. Zámbó Krisztián elárulta, hogy édesapja sosem ütötte meg, az viszont előfordult, hogy a nagymamája megverte.

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián nem titkolja, hogy rossz gyerek volt (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

„Megérdemeltem, nagyon durva dolgokat csináltam” – indokolta a 41 éves énekes. Mint kiderült, felgyújtott egy házat és egy kukoricást.

„8-9 éves voltam, volt egy kislány barátnőm, és felgyújtottunk egy házat, mert azt hittük, hogy szellemház. A ház mellett volt egy szénaboglya, azt felgyújtottuk, és azzal már égett minden. Egy nagy kukoricás közepén volt egy elhagyatott ház Galgahévízen ’89. környékén, és minden éjszaka egy gyertya égett ott, nagyon para volt. (…) Meggyújtottuk a szénát, a ház fele leégett, a több hektár kukoricás pedig teljesen leégett. A nagymamám akkor elkezdett keresni, de én megszöktem, mert megijedtem és egy csirkeólban ültem 2 napig. (…) Bevitt a leghátsó szobába és hozta a síbotokat, hogy csattanjon” – mesélte a Van életünk című realityben a menyasszonyával együtt szereplő Zámbó Krisztián.

Ezek is a Bréking!-ben derültek ki:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top