nlc.hu
Sztárok

Dobrády Ákos a külsejéről

Dobrády Ákos: „Hiába fogyok le, a fejem akkor is nő tovább”

Testsúlyproblémáiról vallott a 45 éves énekes.

Színpadi emberként igyekszik odafigyelni a kinézetére Dobrády Ákos, ám szerinte a rajongók a pluszkilók ellenére sem fordulnak el kedvencüktől. „Aki hallgatja a zenédet, és tényleg kíváncsi rád, és elmegy az önálló koncertedre, akkor bármit csinálsz, bárhogy nézel ki, fejen állsz, akkor is imádni fog” – fejtette ki a véleményét a hamarosan apai örömök elé néző énekes a Life TV kedd este adásba kerülő Bréking! című műsorában.

Dobrády Ákos

Dobrády Ákos szerint túl nagy a feje (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

Dobrády Ákos a turnézás miatti pluszkilókról és a fogyási mizériájáról is mesélt. „Színpadi emberként azért igyekszünk odafigyelni a kinézetünkre. Voltak olyan időszakok , amikor nagyon nehéz volt, mert annyit ültünk az autóban, gyakorlatilag csak a gyorséttermeknél tudtunk megállni gyorsan enni valamit, a benzinkutakon pedig a háromszögszendvicstől gyakorlatilag émelyegtél már a 3. hónapban. (…)  Volt egy időszak, amikor magunk mögött hagytuk a zsenge tinédzseréveket, amikor vékonyak voltunk. Visszanéztem nemrég ’97-ből egy képet, ahol két ropi volt a lábam. El sem hiszem, hogy voltam valaha ilyen vékony! Most meg az van, hogy ha lefogyok, mint a tavalyi évben, amikor egyébként nagyon sokat ledobtam, és 86 kiló is voltam nem sokáig, pár napig. Futottam, minden víz kiment belőlem… a fejem akkor is nő tovább, a fejem akkor is nagy” – vallotta be.

Kiemelt kép forrása: Life TV / Bréking! – videó

Ezek is a Bréking!-ben derültek ki:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top