nlc.hu
Sztárok

Kiakadt párja ruhamániáján Zámbó Krisztián

Ruhamániája miatt már kezeltetni akarja a párját Zámbó Krisztián

Már a polcuk is leszakadt a menyasszonya iszonyú mennyiségű ruháitól.

A Life TV hétfő este adásba kerülő Bréking! című műsorában a „családon belüli konfliktusok” téma kapcsán Zámbó Krisztián elárulta, hogy nehezen viseli párja, Zsuzsika ruhamániáját.

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián párja nemcsak rendmániás, hanem ruhamániás is – Forrás: Life TV / Bréking! – videó

Most már kezeltetnem kell a szerelmemet. Imádom, szeretem, de annyi ruhát, amennyit ő tart!” – fakadt ki a 41 éves énekes, akinek már a szekrénnyel is meggyűlt a baja menyasszonya óriási mennyiségű ruhái miatt.

Annyira ragaszkodik ahhoz a ruhájához, amit az életben nem vesz föl. Bérelünk egy lakást, ott van egy szekrény, ami elég stabil. Direkt olyan lakást akartunk bérelni, hogy legyen tele szekrényekkel mindenképp. Tudtam, a Zsuzsika hozza a ruháit. Kérdezem a tulajt: ’Figyelj, ne haragudj, itt most már másodjára szakad le a polc’, mire ő: ’20 év alatt itt még soha semmi nem szakadt le’. Konkrétan, 200 kiló ruha leszakadt, most ott vannak a ruhák letéve. Most mehetek én a barkácsboltba, mikor betekerni nem tudok egy csavart, hogy visszarakjam neki, mert a ruhái elfoglalják a fél nappalit” – mesélte Zámbó Krisztián, aki a Life TV Van életünk című reality-jében szerepel a menyasszonyával.

Kiemelt kép forrása: Life TV / Bréking! – videó

Olvass még Zámbó Krisztiánról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top