nlc.hu
TV-sztárok

Apa lesz Dobrády Ákos

Babát vár Dobrády Ákos kedvese – frissítve

A Blikk úgy tudja, Dobrády Ákos hamarosan apai örömök elé néz.

Dobrády Ákos már az Iszak Esztivel való kapcsolatát sem verte nagydobra, sosem beszéltek nyilvánosan a viszonyukról. A szakítás sem volt hangos, nem kerültek címlapokra, csendben váltak el. Nemrég kiderült, hogy a TNT frontembere újra szerelmes, ám – ahogy megszokhattuk – most sem beszélt a magánéletéről. A Blikk a zenész kedvesének egy napig látható Facebook-sztorijában szúrta ki, hogy hamarosan bővül a családjuk. 

A szemmel láthatóan várandós hölgy pocakját öleli Dobrády Ákos a megosztott fotón, ami azóta lekerült a közösségi oldalról – írja a lap.

„Kialakulóban van a kapcsolatunk, úgyhogy ennél többet egyelőre nem szeretnék mondani”

– árulta el tavaly év végén az énekes, majd hozzátette, nem mondott le a gyerekvállalásról, és ha megtalálja azt, akivel családot tudna alapítani, akkor szívesen belevágna. Nos, úgy tűnik, megtalálta a párját és hamarosan szintet lép a kapcsolatuk.

Update:

A TNT zenésze megerősítette, hogy bővül a család és a baba nemét is elárulta. ,,Kisfiam lesz. Nagyon várom már, hogy megérkezzen és ugyan nem tudom, valóban mire számítsak majd, nagyon boldog vagyok, hogy végre apa leszek” – árulta el a Blikknek.

dobrády ákos

Dobrády Ákos (Fotó: Smagpictures)

Sztárok, akiknél bővül a család: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top