nlc.hu
Sztárok

Iszak Eszter gyásza

Gyászol Iszak Eszter: „Régóta tudtam, hogy fel kell készülnöm erre, de egész egyszerűen nem ment”

Megható sorokkal búcsúzik imádott családtagjától.

Gyászol Iszak Eszter, teljesen összetört az első gyermekével várandós műsorvezető. A közösségi oldalán osztotta meg, hogy imádott nagymamája elhunyt. 

Iszak Eszter,

Szívhez szóló sorokkal búcsúzott nagymamájától Iszak Eszter – Forrás: TV2 / Mokka – videó (2024.03.27.-i adás)

Eljött az a nap, amitől egész életemben féltem. A búcsú napja. Régóta tudtam, hogy fel kell készülnöm erre, de egész egyszerűen nem ment… Képtelen voltam elengedni a Földön hozzám egyik legközelebb álló embert, még úgy sem, hogy tudtam, neki jobb lesz így. Potyognak a könnyeim, de tudom, hogy ő már egy jobb helyről szemléli majd a dédunokája érkezését, és próbálok csak arra a mérhetetlen szeretetre gondolni, amit ő adott mindenkinek az elmúlt közel 97 évben. Hálás vagyok, hogy egy ilyen nagymamát kaphattam, aki mindig, mindenben ott volt nekem/nekünk. Remélem már Józsi papával ropjátok, apának pedig elmeséltél mindent, amiből kimaradt az elmúlt majd’ 2 évtizedben” – olvasható szívszorító posztjában.

Iszak Eszter február közepén jelentette be, hogy babát vár a férjével, Gyurta Dániellel. A Mokka műsorvezető március közepén elárulta, hogy a kisbabájuk nemét még nem tudják, de egy úgynevezett gender reveal party-n, azaz „nem-bejelentő buli” keretein belül szeretnék majd ezt megtudni, úgy, hogy egy beavatott barátjuk készül majd nekik rózsaszín vagy kék tematikával. Korábban arról is beszélt, mi lesz a pici neve, amennyiben kislány lesz: „Anyai ágon a dédnagymamáig visszamenőleg mindenki Eszter a családban, és ezt a tradíciót én is követni fogom”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top