nlc.hu
Sztárok

Nagypapa lett Papp Feri

51 évesen már nagypapa az Irigy Hónaljmirigy énekese, Papp Feri

A zenekar tagjai közül elsőként ő kóstolt bele a nagypapa létbe.

Nem sokkal túl az ötvenen nagypapa lett Papp Feri. Unokája, Olivér másfél éve aranyozza be az Irigy Hónaljmirigy tagjának a mindennapjait – írja a Blikk. A csapatból apuka is ő lett először, így nem meglepő, hogy ilyen fiatalon már nagypapa.

Papp Feri

Papp Feri már nagypapa – Forrás: Instagram / @papp_feri_mirigy

„A húszas éveim elején lettem apa, Attila fiam már túl volt a harmincon, amikor megszületett Olivér. Ekkor már házas volt, így nem lepett meg. (…) Sőt be kell vallanom, hogy vágytam is rá. Nagyon szeretem a gyerekeket” – árulta el a bulvárlapnak a zenész, aki imádja a nagypapa szerepet. „Én tényleg az vagyok, aki ha kell, kúszik-mászik, megy vele. (…) Még nem mondta ki, hogy nagypapa, de már dolgozom ezen is. Ahogy a zenei nevelésén is. Tudom, hogy rocker lesz” – viccelődött.

Mint mondja, a zenekar többi tagja rögtön cukkolni kezdte, amikor kiderült, hogy nagypapa lesz: “Azonnal én voltam a Papp Tata, de persze örültek.”

Kökény Attila amúgy “lefölözte” az IHM zenészét, ő ugyanis 46 évesen már négyszeres nagypapa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top