nlc.hu
Sztárok

Tallós Rita családi drámája

Először beszélt családi drámájáról Tallós Rita, amitől rákbeteg lett

Ijesztő, amin a színésznő átment, de mára már rendeződtek a problémák.

Szörnyű családi drámájáról vallott Tallós Rita a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában – írja a Blikk. Letaglózó őszinteséggel mesélt a lányával egykor bonyolult kapcsolatáról és korábbi rákbetegségéről is, amely a színésznő szerint pszichoszomatikus eredetű volt. 

Tallós Rita

Tallós Rita Palik Lászlóék műsorában – Forrás: Palikék Világa by Manna / YouTube – videó

“Belelépett az életünkbe egy látó asszony, aki a család egyes nőtagjait kitépte a családunkból és ellenünk fordította. (…)  Nem csak a lányomat, hanem voltak a családban női tagok, akiket kihúzott nagyon csúnya módon, „ezoterikus” útmutatással. Azzal feküdtem és azzal keltem, hogy ezt a nőt hogy fogom meggyilkolni és hol fogom elásni, melyik erdőben” – árulta el Tallós Rita, akinél ezen események után diagnosztizálták a mellrákot. A színésznő állítja, amiatt alakult ki a betegsége, hogy nem tudta elengedni a történteket.

Szerintem nincsenek igazán mintacsaládok, mert mindenünnen kieshetnek a csontvázak a szekrényből. (…) A legjobb szándékkal az anyám is, meg én is olyan bűnöket követtünk el a gyerekünkkel szemben” – jegyezte meg. 

Ma már mindez csak a múlt, az anya-lánya viszony rendeződött.

Tallós Rita amúgy többször is farkasszemet nézett a halálos kórral, kétszer is legyőzte a rákot. Először a mellében, aztán a tüdejében jelent meg a kór. “Ha az ember rendet csinál magában, akkor nincs, ami nyomassza, nincs olyan probléma, amivel állandóan kel és fekszik, és azon gondolkodik. Úgy gondolom, hogy amiken nem lehet segíteni és nem lehet változtatni, azt el kell fogadni úgy, ahogy van és le kell tenni” – jelentette ki egy 2021-es interjúban Tallós Rita, aki 2018-ban (6 évvel a mellrákja után) lett újra daganatos beteg. A családja végig támogatta, többször megműtötték és a legjobb kezekben volt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top