nlc.hu
Egészség

Tallós Rita küzdelme a rákkal

Kétszer győzte le a rákot Tallós Rita

A színésznő többször is farkasszemet nézett a halálos kórral.

Tallós Rita újra, teljes erővel dolgozik. Nemcsak színdarabot rendez vagy éppen játszik benne, hanem tőle igazán szokatlan fotózást is kitalált. A 60 éves színésznő kétszer győzte le a rákot, amitől gyökeresen megváltozott az élete. Mint a Tények Plusz riportjából kiderül, először a mellében, aztán a tüdejében jelent meg a kór.

Tallós Rita

Tallós Rita a mellrákot és a tüdőrákot is legyőzte – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Pontosan tudom, hogy ezt a rákot mi okozta, vagy miért okoztam magamnak. Meggyőződésem, hogy lelki eredetű a legtöbb ilyen betegség. Ha az ember rendet csinál magában, akkor nincs, ami nyomassza, nincs olyan probléma, amivel állandóan kel és fekszik, és azon gondolkodik. Úgy gondolom, hogy amiken nem lehet segíteni és nem lehet változtatni, azt el kell fogadni úgy, ahogy van és le kell tenni” – jelentette ki Tallós Rita, aki 2018-ban (6 évvel a mellrákja után) lett újra daganatos beteg. A családja végig támogatta, többször megműtötték és a legjobb kezekben volt. Azt mondja, amíg él, harcolni fog, sosem adja fel.

Olvass még Tallós Ritáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top