nlc.hu
Sztárok

ABBA sztár, Björn Ulvaeus aktív szexuláis életet él

Tallós Rita szerint nem korkérdés: “A szexről beszélni kell és művelni is”

Nemrégiben a 75 éves ABBA sztár mesélt a szexuális életéről, és ennek kapcsán Tallós Rita is elmondta a véleményét.

Az ABBA énekese, Björn Ulvaeus nemrégiben a The Guradian kérdezz-felelek rovatának mesélt arról hogy a mai napig aktív szexuális életet él a feleségével, Lenával. “75 éves vagyok és heti négynél több már nem megy.”

Mostanában egyre több ismert ember beszél erről a témáról nyíltan, Tallós Rita az egyik olyan hazai híresség, aki szeretné az ezzel kapcsolatos tabukat ledönteni. 

“Közismert, hogy én rendeztem a Menopauzát, és előtte a Naptárlányokat, és mindegyik ezt a korosztályt szólítja meg. Úgy gondolom, nagyon fontos beszélni azokról a dolgokról, amelyek foglalkoztatják a nőket és tabutémák” – mondta a Tényekben az 59 éves színésznő.

“Ahogy mondják, az ötven az új harminc és ez mindenre vonatkozik.(…) Amikor húszévesek voltunk és megláttunk egy negyven-, ötvenéves párt csókolózni, akkor azt mondtuk, hogy jézus máris, mit képzelnek ezek, milyen öregek és itt csókoloznak, vagy kézen fogva mászkálnak? Hála istennek, ez kitolódott.”

Tallós Rita egy tavalyi divatfotózáson (Fotó: smagpictures.com)

Tallós Rita egy tavalyi divatfotózáson (Fotó: smagpictures.com)

A színésznő szerint a hollywoodi filmek is hozzájárultak a gátlások oldódásához és ennek köszönhetően ma már egyre nyíltabban lehet beszélni a szexről. Külön üdvözli, hogy manapság mez nem csak a férfiak témája, de a nők is egyre bátrabban megnyilvánulnak.

“Igenis a szex is ugyanúgy vonatkozik ránk. Ráadásul egészséges, tehát tudomásul kell venni, hogy aki bezárja a kapukat, annak sokkal nehezebb az élete és nagyon sok mindenre jó az, ha egy nő nő marad és szexuálisan is aktív marad. Én azt vallom, hogy ameddig lehet, éljünk ezzel a lehetőséggel és maradjunk nők.”

Tabutémákról korábban is írtunk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top