TV-sztárok

Hegyi Barbara nem mindennapi fotót osztott meg

Aki már látta Hegyi Barbarát Béline szerepében, annak nem újdonság, hogy milyen ruhában áll a színpadon a Képzelt betegben. Egy kis ízelítőt mutatott ebből.

Ma már másként tekint a társadalom a negyvenes-ötvenes nőkre, mint néhány évtizeddel ezelőtt, és Hegyi Barbara is úgy véli: az ötven az új negyven, az ilyen korú nőknek is vállalniuk kell magukat. A színésznő ezt a színpadon is bizonyította már.

Hegyi Barbara a Naptárlányok című előadás fotózására boldogan mondott igent, pedig nem sok minden takarta:

Hegyi Barbara az Instagram-oldalán megosztotta ezeket a képeket a Naptárlányok fotózásáról

Mindez inkább csak arról jutott eszembe, amikor most a színésznő közösségi oldalára néztem, és megláttam a legújabb posztját. Ezúttal A képzelt beteg című előadás után osztott meg egy közös képet, amelyen két kolléganőjével, Kopek Jankával és Réti Adrienn-nel mosolyognak a kamerába. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem először posztolt a Molière darab után, de csak most tűnt fel, milyen dekoratív ruhában áll színpadra Hegyi Barbara. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Megint beteg. 🛌 Képzelt. #moliere #pesti @reti_adrienn_official @iankagram

Hegyi Barbara (@hegyi_barbara_official) által megosztott bejegyzés,

A színpadi megjelenést, vetkőzést az 53 éves színésznő amúgy nem tekinti kihívásnak, és boldog, amiért ma már olyan korban élünk, hogy egy nőnek ötven felett sem kell lehúznia a rolót.

„Színpadon még nem vetkőztem, de filmen sokat. Mindig meglep, amikor a meztelenség extremitásnak számít. A legnagyobb disznóságokról, a legféltettebb titkainkról beszélünk, a legmocskosabb dolgokat tesszük meg a színpadon, akár még embereket is ölünk. A test pedig riadalmat kelt? Mintha el lehetne attól tekinteni, hogy valakinek van teste! Én a testemmel és a lelkemmel együtt vagyok színész, és mindig mindkettő fel van kínálva a nézőnek. Nem úgy kaptam a diplomámat, hogy csak ruhás szerepekre szól, mint ahogy a jogosítványomat sem egy autótípusra állították ki.  Megnéztem a filmet, a férjem, Zorán is látta már, és ő is nagyon helyesnek találta a történetet” – mesélte a Story magazinnak tavaly a Naptárlányok kapcsán Hegyi Barbara.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top