nlc.hu
TV-sztárok

Tallós Rita beszólt Straub Dezsőnek

Tallós Rita jellemezte Straub Dezsőt: „Egy férfit, aki hetvenévesen hollófeketére festi a haját, nem tudok komolyan venni”

Nem csitulnak a kedélyek a Vidám Színpad körül.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Straub Dezső – állítása szerint – a Facebookról tudta meg, hogy elbocsátották a Vidám Színpadtól, amire egy hosszas bejegyzésben reagált a közösségi oldalán. Ezt nehezményezte a Vidám Színpad vezetősége, ezért egy közleményt adtak ki a tegnapi nap folyamán. Ebben többek között azt is leírták, hogy a színész és a színház között semmilyen szerződés nem volt, ezért nem tudták kirúgni, csupán nem számítanak a továbbiakban a munkájára. 

Straub Dezső korábban azt nyilatkozta, másfél éve kapott pénzt legutóbb a munkahelyéről. „Tavaly márciusban kaptam utoljára fizetést. Az első hullám elején próbáltam segíteni a bajba jutott kollégáknak, utaltam nekik pénzt, de most már én sem vagyok jobb helyzetben. Feléltem a tartalékaim” – mondta.

straub dezső

Straub Dezső (Fotó: Smagpictures)

Mint kiderült, többen nem nézik jó szemmel az egykori vezető, Böröndi Tamás özvegyének ténykedését, egyikük a Blikknek nyilatkozott. „Azt tudom, hogy Tamás halála után az özvegy nem volt hajlandó beszélni Dezsővel, csak az ügyvédjén keresztül üzengetett neki. Anna »csak« egy jó színésznő, de nem ért egy színház vezetéséhez, Dezső ebben szeretett volna segíteni, hiszen együtt építették fel Tamással az egészet. Azzal, hogy eltávolították Dezsőt, az özvegy egyszerűen felülbírálja Tamás korábbi döntését, sárba tiporja az örökségét. Nem illik ilyet mondani, de ha ezt látná, forogna a sírjában… Sajnálom Dezsőt, méltatlan a helyzet, ráadásul minden pénze ráment az új házára, így anyagilag is nehéz helyzetbe került. Erős ember, aki biztosan talpra áll majd, de érthető, ha ez az egész megviseli, a kollégák mellette állnak” – mondta a bennfentes.

Tallós Rita is megszólalt az ügyben, Straub Dezsőt is jellemezte. „Nem tartom erkölcsösnek, hogy Dezső Böröndi Tamás halála után a nemlétező jogaira hivatkozik. Én drukkolok Götz Annának és biztos vagyok benne, hogy az új művészeti vezető neve garancia a minőségi színházra. Sok minden fölött eljárt az idő. Én egy férfit, aki hetvenévesen hollófeketére festi a haját, nem tudok komolyan venni” – részletezte a színésznő.

Straub Dezső a tegnapi Mokkában azt mondta, úgy érzi, Böröndi özvegye haragszik rá és ő ennek az érzésnek az áldozata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top