nlc.hu
Sztárok

Botrány a Vidám Színpad körül

Straub Dezső a Facebookról tudta meg, hogy kirúgták

A művész állítja, méltatlan helyzet került. A színház vezetése úgy menesztette Straub Dezsőt, hogy neki nem is szóltak.

A Vidám Színpad váratlan facebookos bejelentése újabb botrányt szült. Az eddigi művészeti vezető, Straub Dezső ugyanis csak innen értesült arról, hogy el van bocsájtva, azaz immár nem ő a Vidám Színpad művészeti vezetője, hanem Tasnádi Csaba Jászai Mari-díjas rendező, a VIDOR Fesztivál ötletgazdája – írja a Blikk

Straub Dezső

Straub Dezső a Facebookról tudta meg, hogy már nem ő a Vidám Színpad művészeti vezetője – MTVA Fotó: Zih Zsolt

Straub ugyancsak a közösségi oldalon reagált a történtekre. “(…) Látom, hogy megkérdezésem és a részemre címzett felmondás nélkül a Vidám Színpad új művészeti igazgatót nevezett ki! Véleményem szerint ebből a tisztségből kettő egy színházban sok lenne! Tisztelettel kérem tehát a Vidám Színpad pillanatnyi vezetőit, hogy közönségünket tájékoztassák arról a tényről, hogy – idézet a közleményből – „Böröndi Tamás özvegye, Götz Anna – férje szellemi örökségét szem előtt tartva” – felmondás nélkül Straub Dezső helyett új művészeti vezetőt nevezett ki” – írta többek között hosszú posztjában a 69 éves művész.

Olvass még Straub Dezsőről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top