nlc.hu
TV-sztárok

Fél a rezsiszámláktól Straub Dezső

Kisebb házba költözött Straub Dezső, de így is tart a rezsiszámláktól

Igyekszik odafigyelni a fogyasztásra, amivel sokat spórolhat.

A 70 éves Straub Dezső egy hónappal ezelőtt beszélt róla, hogy a párjával, Mónikával szétmentek. „Több mint 6 évet töltöttünk együtt. Azt hiszem, az igazi értékeinkből mindketten építettük a másikat. (…) De sajnos előfordul, hogy egy kapcsolatban elfogynak a közös álmok. Velünk is ez történt Mónikával, és szomorúan vettünk új irányt, immáron külön-külön” – részletezte korábban a Story magazinnak.

Straub Dezső

Fotó: Olajos Piroska

„Most arról számolt be, hogy elköltözött a házából, egy kisebb ingatlant vett, most 120 négyzetméteren él. „A gyerekek kirepültek, mi pedig ott maradtunk 280 négyzetméteren nyolc szobában. Gazdaságtalan volt. Végül az eladása mellett döntöttünk, és a régitől nem messze egy új építésű, 120 négyzetméteres ház lett az új otthonunk” – kezdte a beszámolót. 

„Folyamatban van a napelem telepítése, remélem, ezzel sikerül kiváltani a villanyszámlát, és ha minden jól megy, a fűtésbe is be tudok majd szállni vele. (…)Most zajlanak a közüzemi átírások, eddig a kivitelező költsége volt minden, ezért pontosan nem tudom, milyen összegű számlákat fogunk kapni. A szomszédoknál próbáltam érdeklődni, ők azt mondják, odafigyeléssel és kis megszorítással épp a vonal alatt tudnak maradni, ebben bízom én is” – ecsetelte a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top