nlc.hu
TV-sztárok

Straub Dezső családi élete

Straub Dezső vallomása: „Nem nevezhetem magam jó apának”

A Jászai Mari-díjas színművésznek három gyermeke van.

Straub Dezső büszke az utódaira: az első házasságából született Dezső és Péter, második házasságából pedig Napsugár. Bár imádja a munkáját, a sok éjszakázás miatt nem tudott annyit lenni a gyerekeivel, mint szeretett volna. A sikernek ára van: a színész szerint a sok távolmaradásnak meglett a böjtje.

Straub Dezső

Straub Dezső (Fotó: Olajos Piroska)

„Nem gondolom magam jó apának. A jó édesapa az, aki emlékszik a gyermeke hat- és tizennyolc éves kora közti időszakára. Én nem tudom, hogy akkor mi történt. Közte volt egy elmebeteg, munkadús időszak az életemben, ahol napi három forgatás mellett volt még szinkron és a rádió is, közben minden hétvégén tizenöt fellépésem volt vidéken. Mire hazaértem, a gyerekek már aludtak. Ilyen szempontból nem nevezhetem magam jó apának, mert a jó apa mellettük van, neveli őket. Én a hátteret tudtam megteremteni”vallotta be őszintén Dezső a Hot! magazinnak, majd így folytatta.

„Nagy segítség volt a tünemény édesanyjuk, aki a csodás képességeivel tisztességes embert nevelt belőlük. Ötvenévesen vesztettük el őt…” – tette hozzá a híresség, aki tavaly kisebb házba költözött a magas rezsiszámlák miatt.

Nem ő az első híresség, aki nem biztos a dolgában

Gregor Bernadett egy beszélgetés során elmondta, hogy voltak olyan időszakok az életében, amikor még azt is megkérdőjelezte, hogy vajon jó anya-e. „Nem tudtam, hogy jó anya vagyok-e, hogy mindaz, amivel egy gyerek születése, és a gyereknevelés együtt jár, annak én maximálisan eleget tudok-e tenni. Aztán rájöttem, hogy dehogy tudok eleget tenni. De aztán ezt el kell fogadni, hogy nem mindenben teljesíthetsz száz százalékosan” – nyilatkozta a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top