nlc.hu
Sztárok

Legjobb barátja lett Révész Sándor párja

Legjobb barátja lett Révész Sándor párja

Gyönyörű kapcsolatáról mesélt a legendás énekes: párja mindenben segíti és támogatja őt, egyben pedig a legjobb barátja is.

“Gyöngyi emberségből, szeretetből, gondoskodásból remekül vizsgázott. A barátságnál, azt gondolom, nincs fontosabb és szentebb, de emellé megérkezett nálunk egy másfajta érzés is. Együtt élünk, és ez nagyon jó” – mondta el Révész Sándor Gyöngyiről, aki különösen fontos nő az életében.
Húsz éve ismerték meg egymást Kisújbányán, ahol az énekes 26 éves korában házat vett, és ahol Gyöngyi pedig faluvédő volt. Kapcsolatuk barátságnak indult, majd annyira elmélyült, hogy a fontos családi eseményeken és Sándor lányának óvodai, iskolai ünnepségein rendszeres vendéggé vált. Érzéseiket még jobban elmélyítette, hogy mindenben segítette a sztrók utáni felépülésben az énekest, még a gyógytornához szükséges fogásokat is megtanulta, osztotta meg Révész Sándor a Best magazinnal.

Best magazin címlap

Best magazin címlap

A jelent is meghatározó betegség váratlanul érkezett két évvel ezelőtt, amikor Sándor reggel borotválkozni szeretett volna, de keze nem engedelmeskedett. Amikor észlelte, hogy a cipőjét sem tudja felvenni, már tudta, hogy nagy a baj. “Még mindig nem vagyok tökéletes” – nyilatkozta gyógyulásáról. De elmondása szerint van ennek az állapotnak egy érdekes oldala is. “Gyakran eszembe jut egy kínai mondás, ‘a csiga többet tud az útról, mint a nyúl’. Most én vagyok a csiga, és valóban többet látok, több időm van szemlélődni” – fejtette ki és elmondta azt is, hogy ugyan bottal jár, de nagyon sokat gyalogol és kirándul, ráadásul önéletrajzi könyve is elkészült, mely végül több mint négyszáz oldalas lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top