Ők a királyi család legkeményebben dolgozó tagjai

R. V. | 2024. Április 04.
Amíg Károly király, Katalin hercegné és az őket támogató párjaik a gyógyulásra fókuszálnak, a királyi család többi tagja vette át tőlük a feladatokat.

Sajnos a brit királyi család több tagja is daganatos betegséggel küzd: Károly király, Sára, yorki hercegné és Katalin hercegné is. Így ők, dolgozó családtagokként most nem tudják ellátni a nyilvános megjelenésekkel járó feladataikat, hiszen a gyógyulásra, felépülésre fordítják az erejüket. Jelenleg 14 hercegre, hercegnőre és hercegnére lehet számítani az uralkodó képviseletében, de csupán hatan fogják elvinni a munka nagy részét. Ez 78 megjelenést jelent március 18. és május 20. között. Az alábbi galériában összeszedtük, hogyan oszlanak meg a feladatok az uralkodócsalád azon tagjai közt, akikre ebben az időszakban számítani lehet.

anna hercegnő nlc

Anna hercegnőnek összesen 55 nyilvános megjelenése lesz, ami az időszakban felmerülő feladatok 70,5 százalékát teszi ki. (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

zsófia hercegné nlc

Zsófia hercegné a második legtöbbet dolgozó tagja a királyi családnak: 13 jelenése lesz, ebből kétszer a férje, Edward herceg oldalán. Ez az összes teendők 16,7 százalékát teszi ki. (Fotó: Chris Jackson/Getty Images)

edward herceg nlc

Eduard herceg foglalja el a dobogó harmadik fokát, négy nyilvános megjelenéssel, ami az összes munka 5,1 százalékát jelenti. (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

richárd herceg nlc

Richárd, gloucesteri herceg Edwardhoz hasonló számokat produkál, csak Edinburgh hercegével ellentétben ezeken a megjelenéseken mind szólóban, a felesége nélkül láthatjuk. (Fotó: Chris Jackson/Getty Images)

Brigitta gloucesteri hercegné nlc

Richárd herceg felesége sem tétlenkedik, Brigitta hercegnét is láthatjuk háromszor - minden hónapban egyszer. Ez az összes kötelezettség 3,8 százalékát jelenti. (Fotó: Pool/Max Mumby/Getty Images)

kamilla nlc

Kamilla királyné ehhez képest egyetlen egyszer vett részt a feladatok elosztásában, melyeknek így csupán 1,3 százaléka esik rá. (Fotó: Samir Hussein - Pool/Getty Images)

via

Exit mobile version