nlc.hu
Sztárok

Lady Margarita Armstrong-Jones, Margit hercegnő unokája

A királyi család legelbűvölőbb tagja, aki folyton csak a háttérben asszisztál

Indokolatlanul keveset beszélünk Margit hercegnő unokájáról, Lady Margarita Armstrong-Jonesról. Pedig lazán az egyik leggyönyörűbb tagja a királyi családnak.
Lady Margarita Armstrong-Jones

Akár a való életben is emlékszel rá, akár csak A koronából ismered, egy dolog tagadhatatlan: Margit hercegnő egy igazi ikon volt. Független, vagány nő, aki tisztában volt az adottságaival, és ki is használta, hogy a férfiak megőrülnek érte. Főleg azután, hogy befuccsolt a házassága Antony Armstrong-Jones fényképésszel. (Aki Matthew Goode-ként a sorozatban álompasi volt, a valóságban viszont Margit hercegnő jobban járt nélküle.) A kapcsolatukból két gyerek született: David és Sarah, előbbi Snowdon második grófjaként is ismert, és szintén két gyermek apja.

A kisebbik, Lady Margarita Armstrong-Jones már maga is felnőtt, 21 éves fiatal nő. Gyönyörű, a királyi család tagja, mégsem beszélünk róla eleget, de még a lesifotósok sem ismernék fel az utcán sétálva! Pedig szépen csendben egész életében részt vett a királyi család eseményein. Nyolcévesen Vilmos és Katalin esküvőjén koszorúslány volt, de ott volt Harry és Meghan lagziján is, ahogy legutóbb Károly király koronázását sem hagyta ki.

Jelenleg egyébként a 26. az öröklési sorban, és a harmadik (az apja és bátyja után), aki nem II. Erzsébet direkt leszármazottja. Ezen kívül ő Margit hercegnő egyetlen lány unokája – akit Lady Margarita sosem ismert, ugyanis egy hónappal az anyakirályné, és kettővel a nagymamája halála után született, nevét az ő tiszteletükre kapta. Az alábbi galériában összegyűjtöttük fiatal nő életének legfontosabb pillanatait, mely bizonyítja, hogy mindig is fontos része volt a királyi családnak.

Lady Margarita Armstrong-Jones
Megnézem
Összes kép (9)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top