nlc.hu
Sztárok

Anna és Zsófia: A királyi család új dinamit duója

A királyi család új dinamit duója! Anna hercegnő és Zsófia hercegné a hátán viszi az egész családot

III. Károly király valószínűleg nem is sejtette, hogy mekkora népszerűségnek örvend majd az általa "összerakott" dinamit duó!

Nincs könnyű helyzetben a királyi család: III. Károlyt rákkal diagnosztizálták, így csak a palota falain belül fogadja a látogatókat, azt is csak akkor, ha az állapota engedi. De rákos sejtek jelenléte miatt megelőző kemoterápiát kap Katalin wales-i hercegné is, aki egyetlen dolgot, vagyis nyugalmat kért a kezelése idejére. Az állapota miatt érthető módon a hercegné is „szabadságra ment”. De rákkal harcol Sára, yorki hercegné is.

Kamilla a pocskondiázások ellenére mindent megcsinál

Amit látunk, hogy Kamilla a férje helyett is ellátja a feladatokat, elképesztő tempót diktál, még akkor is, ha egy-egy gesztusát vagy mondatát darabokra szedik az emberek. Kamilla nem foglalkozik a gonoszkodással, legalábbis nyilvánosan nem, de nem tudhatjuk, hogy mit tesz a zárt ajtók mögött. Vilmos is erőn felül dolgozik, gyakran Kamillával közösen vesz részt eseményeken. De ez nem elég. Már korábban is kritika volt Károly felé, hogy nem fiatalítja a királyi család dolgozó tagjait. Hiába számolhatna András herceg két lányával: Eugéniával és Beatrixszel, akik bizonyosan nem zárkóznának el egy beszélgetéstől, egyelőre nem tartunk itt.

Kamilla királyné és Vilmos herceg

Kamilla és Vilmos idén márciusban. (fotó: Profimedia)

Akkor mégis hol tartunk? Nos, Vilmoson és Kamillán kívül látványos dinamit duó jött létre Zsófia edinburghi hercegné (a néhai II. Erzsébet menye – a szerk.) és Anna királyi hercegnő (II. Erzsébet lánya) személyében.  Első pillantásra úgy tűnhet, nem sok közös van bennük: egyikük sokszor meggondolatlanul őszinte, kissé nyers, másikuk sokkal érzelmesebb, nőiesebb. Ami viszont tény, hogy más-más okokból, de mindketten népszerűek az emberek körében és rengeteg időt töltöttek együtt a korábbi királynővel.

Tűz és víz, de pont ettől olyan szuper a párosuk

Zsófia 1999-ben ment feleségül Eduárdhoz. Ők ketten Fülöp és Erzsébet halála után kapták meg az edinburgh hercege és hercegnéje címeket. Ezt pedig az egyik brit lap így kommentálta: „Agyafúrt lépés volt ez a királytól, hiszen rangban előléptette azt a nőt, akit sokan csak a királyi család titkos fegyverének hívnak.

„Anna fittyet hányt a rangjával járó elismerésekre és figyelemre. Tiszta apja” – írták Annáról a lapok, mert legalább annyira nyers a modora, mint az apjáé volt. Ezzel együtt, már Diana hercegné előtt ő volt a királyi család rocksztárja, akit imádtak az emberek.

Március közepén az 1950-53 közötti, koreai háború veteránjainak tartottak fogadást a Buckingham-palotában. Az eseményen ők ketten, vagyis Anna és Zsófia képviselték a koronát. Ritkán látni őket így párban, mégis úgy tűnt, hogy könnyen egymásra hangolódtak, ezt pedig nem tudták nem észrevenni a jelenlévők és a közösségi média lájkolói.

Anna hercegnő és Zsófia hercegné

Azon a bizonyos fogadáson márciusban. (Fotó: Profimedia)

 „Szeretem Zsófia és Anna párosát! Két fantasztikus nő! Nagyon jó látni, hogy ilyen csodálatos hölgyek osztoznak ezen az eseményen” – írta az egyik kommentelő.

Bár sok dologban eltérő az ízlésük, de a 73 éves Anna és az 59 esztendős Zsófia már hosszú évek óta barátok. Láthattuk őket a Royal Ascotton, vagy a kevésbé ismert Westmorland County Show-n. Ezzel együtt is szokatlan, hogy közösen vesznek részt egy-egy fogadáson.

A palota bennfentese azt mondta a Daily Mail újságírójának, egyelőre nem tervezik, hogy az Anna-Zsófia páros állandó „társulás” legyen, ezt most a király egészségi állapota alakította így. Zsófia főleg a férjével, Eduárd edinburghi herceggel vesz részt hivatalos eseményeken. Anna pedig többnyire egyedül, esetleg a férjével. „Anna nagyon örül, hogy Zsófiával közösen dolgozhat. Most valamennyien a családból ott segítenek, ahol tudnak” – írja a Daily Mail.

Anna hercegnő és Zsófia hercegné
Megnézem
Összes kép (5)

De mit is csodálkozunk azon, hogy ilyen jól összeillik Anna és Zsófia?! Köztudott tény, hogy mindkét nő a néhai királynő kedvence volt, többször is elmentek hármasban jótékonysági eseményekre. A brit sajtó pedig nem érti, hogy miért nem kap „több szerepet” a dinamit duó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top