nlc.hu
Trend

Anna hercegnő 12 éves kabat

12 éves kabátját vette fel újra Anna hercegnő

A 73 éves Anna hercegnő fáradhatatlanul és igazán stílusosan teljesíti kötelezettségeit.

Anna hercegnő hosszú ideje a brit királyi család legtöbbet dolgozó tagja, jelenleg pedig, amikor rákbetegséggel küzdő III. Károly szünetelteti hivatalos megjelenéseit, Katalin hercegné pedig műtétjéből lábadozik, az uralkodó 73 éves húga még az eddigieknél is több feladatot vállal magára, teszi mindezt elegánsan, méltósággal, stabilitást sugározva és mindemellett stílusosan. 

A hercegnő a napokban több meghívásnak is eleget tett, egyebek között meglátogatott egy családi tulajdonban lévő szövőgyárat Pool-in-Wharfedale-ben. Az eseményen egy klasszikus fazonú, narancspiros kabátot viselt, melyet azonban nem először láthattunk rajta. 12 évvel ezelőtt a Cheltenham Fesztiválon ugyanebben a kabátban vett részt.

Anna hercegnő 12 év különbséggel, ugyanabban a kabátban

Anna hercegnő 12 év különbséggel, ugyanabban a kabátban (Fotók: Instagrm@laxtonsyarn/Getty Images)

Anna hercegnő elkötelezett híve a ruhaismétléseknek, rendszeresen elővesz a gardróbjából több évvel vagy akár évtizeddel korábbi darabokat. Tavaly nyáron például az ascoti derbire egy 45 éves (!) ruháját öltötte magára

Február elején pedig megható módon tisztelgett édesanyja emléke előtt, amikor egy hivatalos programján a néhai II. Erzsébet egyik régi kabátjában jelent meg. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top