nlc.hu
Trend

II. Erzsébet kabátját viselte Anna hercegnő

Megható módon tisztelgett édesanyja, II. Erzsébet emléke előtt Anna hercegnő

Fontos dolgot üzent öltözékével a brit uralkodó húga, Anna hercegnő.

Egy nappal ezután, hogy bejelentették: III. Károly rákbetegséggel küzd, kezelései miatt pedig nyilvános megjelenéseit is le kell mondania, húga, Anna hercegnő – a brit királyi család legtöbbet dolgozó tagja – folytatta munkáját. A 73 éves hercegnő egy gondozóotthont, valamint egy nagy múltú kötöttárugyárat látogatott meg Nottinghamben. Programján pedig egy lila, kockás kabátot viselt, mely üzenetként is felfogható volt. A kabát ugyanis édesanyjáé, II. Erzsébeté volt egykor. 

A kabátot a néhai uralkodó akkor viselte, amikor 2010-ben a királyi család tagjai körében Skóciában leszállt a Hebridean Princess fedélzetéről. A tíznapos hajóúton akkor Anna hercegnő 60. születésnapját ünnepelték.

II. Erzsébet és családtagjai 2010-ben

II. Erzsébet és családtagjai 2010-ben (Fotó: Andrew Milligan – WPA Pool/Getty Images)

Anna hercegnő a kabáttal megható módon tisztelgett 2022-ben elhunyt édesanyja emléke előtt és egyben a folytonosságra, a családi összetartás erejére is felhívta a figyelmet az uralkodóházat sújtó nehéz időszakban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top