nlc.hu
Trend

Anna hercegnő 33 éves kabátban

33 éves kabátját viselte Anna hercegnő

Anna hercegnő nagy becsben tartja és rendszeresen viseli ruhatára évekkel vagy akár évtizedekkel ezelőtti darabjait is.

Most, amikor III. Károly és Katalin hercegné betegségük miatt nem tudnak nyilvános megjelenéseknek eleget tenni, a királyi család régóta legtöbbet dolgozó tagja, a 73 éves Anna hercegnő még a korábbinál is több feladatot vállal magára. A hétfői napon kilenc óra leforgása alatt négy eseményre is ellátogatott.

A meglehetősen sűrű napon egy elegáns, halszálkamintás gyapjúkabátot viselt, mely a legkevésbé sem mai darab. Először ugyanis 1990 karácsonyán volt látható rajta, majd az ezt követő években több alkalommal is viselte. Több mint 33 évvel később pedig újra elővette a gardróbból.

Anna hercegnő

Anna hercegnő 1990 karácsonyán és 2024. március 25-én, ugyanabban a kabátban (Fotók: Getty Images/Profimedia)

Anna hercegnőről köztudott, hogy nagy becsben tartja és előszeretettel viseli ruhatára több évvel vagy akár évtizedekkel ezelőtti darabjait. A hónap elején például egy 12 éve vásárolt kabátját vette fel, de tavaly nyáron az ascoti derbin egy 45 éves (!) ruhájában jelent meg. Februárban pedig édesanyja emléke előtt tisztelgett azzal, hogy a néhai II. Erzsébet egyik régi kabátját öltötte magára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top