nlc.hu
Sztárok

Alig lehet felismerni Tolvai Renit legújabb fotóján

Alig lehet felismerni Tolvai Renit legújabb fotóján

Egészen másképpen mutat, mint ahogyan azt megszokhattuk tőle: rajongói odáig vannak új, Instagramra feltöltött fényképétől.

Az énekesnő mindössze 17 éves volt, amikor felbukkant a Megasztárban, kis túlzással elmondható, hogy szemünk előtt vált fiatal nővé. Már a műsorban is szívesen hangsúlyozták szexi kisugárzását a stylistok, de mindez semmiség volt ahhoz képest, ahogyan az utóbbi időben kibontakozott. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy klipjei, ruhái és még új dalainak címei is szinte zavarba ejtők, gondoljunk csak a “Popsimon a méz” elnevezésre…

Fotóin általában erős sminkkel mutatkozik, különös hangsúlyt fektetve a szemére. Talán éppen ezért tűnik szinte felismerhetetlennek új fényképén, melyet közösségi oldalára töltött fel. Mi elsősorban gyönyörű haját irigyeljük, a férfi rajongók viszont persze néhány óra alatt szívecskék tömkelegével árasztották el rajongásuk tárgyát, aki rendkívül boldog, hogy végre dalszerzőként is megmutathatta magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top