nlc.hu
Sztárok

Baleset történt a Next Top Model Hungaryben

Baleset történt a Next Top Model Hungary-ben

Sírásban tört ki a versenyző, aki a megmérettetés során elvesztette egyensúlyát és a vízbe esett. A fájdalmakon túl azon is aggódnia kellett, hazaküldik-e emiatt.

Szokatlan feladattal kellett megbirkóznia a Next Top Model Hungary versenyzőinek. Egy rendhagyó kifutón kellett végigvonulniuk a lányoknak, amelyet egy medence vizére helyeztek. Ha mindez még nem lenne elég: a kifutó nem egybefüggő felületként állt előttük, hanem külön kellett arra is figyelniük, hogy mialatt a víz hullámain egyensúlyoznak, még véletlenül se csússzon a lábuk az egyes elemek közé. Szavak nélkül is tisztán érthető volt a koncentrálás, sőt olykor még a riadtság is, amely sugárzott arcukról, nem is hiába, hiszen egyikük sajnos nem úszta meg szárazon.

Keveházi Lili elesett, így nem tudta folytatni a vonulást. Bár Ördög Nóra aggódó kérdésére azt mondta, nincs semmi gond, jól van, a többieknek utána bevallotta, hogy megütötte magát. Ennél azonban jobban foglalkoztatta az aggodalom, hogy emiatt a hiba miatt végül őt fogják hazaküldeni nem sokkal azután, hogy korábbi kiesését követően a zsűri meggondolta magát, ő pedig visszatérhetett a versenybe.

Végül az epizód zárásakor kiderült, hogy nem ő, hanem Anna volt, akinek távoznia kellett a lányok közül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top