nlc.hu
Sztárok

Ismét kórházba került Király Viktor

Ismét kórházba került Király Viktor

Az énekest januárban lágyéksérvvel operálták, most azonban újra kórházba került, mivel egy másik testrésze is ellátásra szorult.

Úgy tűnik, Király Viktor nem a legkönnyebb hónapjait éli, a januári műtétje után ismét kórházba került, azt is elárulta, pontosan mi történt vele. Tavaly nem titkolta, hullámvölgybe került a házassága, melyért mind a ketten küzdöttek, így újra egymásra találtak. Mindeközben azonban Viktor az egészségéért is harcol. 

Király Viktor

Ismét kórházba került Király Viktor (Fotó: RTL)

Műtéten esett át

Viktor januárban egy komoly műtéten esett át, a beavatkozás szerencsére sikeres volt, azonban jó ideig ágyban kellett maradnia,  ráadásul az első órák nem voltak számára fájdalommentesek. 

„Ha láttátok az Ázsia Expresszt, akkor lehet, hogy észrevettétek, hogy volt egy csomó feladat, ahol egy kicsit szenvedtem. Ez a sérvem miatt volt. Van egy baloldali lágyéksérvem, amit eddig tudtam húzni” – fogalmazott Viktor, majd hozzátette, a növekvő sérv már az éneklésre is kezdett negatív hatással lenni. – „Egy másfél órás koncerten egy óra után már kicsit görnyedve énekeltem ki a magas hangokat.” – árulta el az év eleji beavatkozása kapcsán. 

Újra a kórházban

Az énekes most ismét ellátásra szorult, YouTube-csatornáján árulta el, hogy éppen úton van a kórházba.

„Gyönyörű szép napunk van, esik az eső, fúj a szél, és épp irány a kórház” – jelentkezett be aggodalomra okot adó hírrel, majd hozzátette, pontosan mi történt:

Nincs nagy baj, csak a könyökömre estem, és eléggé be van vizesedve. Kicsit megnehezíti a sportolást, bokszot, ezért most megyek megnézetni, pontosan mi a baja. Reméljük, hogy nem sok…

– részletezte, végül a vizsgálat után boldogan jelentette ki: „Minden oké, túléltem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top