nlc.hu
Sztárok

Soha nem láthatjuk már filmben Emma Watsont?

Soha többé nem láthatjuk a mozivásznon Emma Watsont?

A Harry Potter sztárját már jó pár éve nem láthatjuk a filmvásznon, így jogosan merült fel sokakban a kérdés, hogy vajon abbahagyta-e a filmezést.

Emma Watson gyereksztárként kezdte a karrierjét, ami végül felnőttkorára is folytatódott. A Kisasszonyok című film óta azonban nem igazán találkozni a színésznővel más produkciókban, melynek okairól maga a 33 éves Emma mesélt. 

Emma Watson abbahagyja a filmezést? (Fotó: Getty Images)

Emma Watson abbahagyja a filmezést? (Fotó: Getty Images)

Watson a Financial Timesnak adott interjújában elárulta, hogy azért döntött úgy, hogy egy kicsit távolabb lép a színészkedéstől, mert nem volt már túl boldog benne.

„Azt hiszem, egy kicsit ketrecbe zárva éreztem magam. Az volt a legnehezebb, hogy olyasmit kellett eladnom, ami fölött nem sok befolyásom volt. Nagyon nehéz volt olyan dolgok arca lenni, amelyek lényegi kialakításában én nem vehettem részt.” – árulta el. 

Más céljai vannak

Emma megosztotta, hogy most teljesen más projektek kötik le az idejét, olyanok, amelyekhez tényleg igazán kötődni tud. Mostanában a filmezés helyett főleg a Renais nevű, bor ihlette ginre koncentrál – amelyet tavaly nyáron dobott piacra a bátyjával, Alexszel együtt.

Csak olyan dolgok mellé akartam állni, amelyeknél érvényesül a saját döntésem. Hogy ha valaki leszól, azt tudjam mondani, hogy ‘Igen, elszúrtam, az én döntésem volt, jobban kellett volna csinálnom’

– tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top