nlc.hu
Sztárok

Házasság első látásra Andrisa kiborult Petrára

Házasság első látásra: Andrist végleg kiborította Petra viselkedése

Van egy olyan érzésünk, hogy nincs az pszichológus különítmény, ami képes lenne megmenteni Andris és Petra házasságát.

Ha a TV2 műsorából indulunk ki, akkor azt tanácsolnánk az embereknek, hogy ne nagyon mondják ki az igent egy vadidegennek. Mert annyi konfliktust még műsorban nem láttunk, mint amennyi ebben van.

Egy napja még arról számoltunk be, hogy nem éppen kifinomult módon vitázott egymással Csabi és Gyöngyi, a helyzet pedig egy “Látod, hiába pampogtál!” mondattal zárult…

Most Andris és Petra házasságában történt a zavar, ami nem annyira meglepő az elmúlt napok eseményei alapján. Egy hete a nő azzal “borította ki” a férjét, hogy matricát ragasztott a mosdó ülőkéjére, annak használatáról, amire Andris egy “taszító vagy számomra” mondattal reagált.

“Ijesztő, ahogyan viselkedsz!”

Egy napja viszont már nem a fürdőszobai etikett volt a vita tárgya. Az mondjuk nem derül ki a netre feltöltött videóból, hogy mi is volt a veszekedés alapja, amire a friss férj úgy reagált a nejének, hogy nem akar a maradék együtt töltött időben olyan viselkedést meglátni tőle, amilyen mostanában volt (jelentsen ez bármit is). “Addig, amíg ebben a lakásban vagy, bizonyos emberi tulajdonságokat és viselkedéseket elvárok!…Önmagához képest mindenki próbáljon meg normális maradni”– mondta a férfi, amire Petra azonnali bocsánatkérést követelt.

Házasság első látásra Petra

(fotó: TV2)

Hülye vagyok, hogy beengedtelek ebbe a lakásba!”– zárta le a vitát Andris, amire Petra, aki szerinte ijesztően viselkedik, kiviharzott a nappaliból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top