Eltűnt az összes dala Young G Bécinek az online platformokról

T. D. | 2024. Április 15.
Kiderült, közben új bizniszbe is kezdett.

Young G Bécit a ValóVilág 4. szériájában ismerte meg az ország, majd a valóságshow-t követően zenei karrierbe kezdett. A rapper immáron több mint 12 éve ontja magából slágereit, ám most komoly csapás érte. 

Fotó: TV2

A ma reggeli Mokkában arról mesélt, egyik pillanatról a másikra, az összes online platformról törölték a dalait. „2012 óta, amik fent vannak az online platformokon, kábé az összes zene akkor jelent meg Spotify-on, Deezer-ön, Itunes-ön. Hál’ Istennek céget váltottam és az előző cég valamilyen oknál fogva úgy döntött, letörli a dalaimat. Egyesével kell mindent újra feltölteni. Nem egy egyszerű folyamat. Ennek kapcsán csináltam a TikTok-oldalam, ahol saját magamat menedzsele” – magyarázta a rapper, aki elképesztően ideges lett a történtek miatt. – Mindenkivel kiabáltam, üvöltöztem. Nem tudtam felfogni, hogy ezt mire véljem.”

Mint mondja, felesége, Norina ő is új területeken próbálja ki magát. Nem csak babaruhákat csinál, mint eddig, hanem készül egy légvár is, amit kifejezetten gyerekeknek szóló eseményekre lehet majd kibérelni. 

Exit mobile version