nlc.hu
Sztárok
Nagy Melanie a tanulmányairól

Hadtudományt tanult G.w.M. exe, Nagy Melanie

A műsorvezetőt gyerekként a színészet és az éneklés vonzotta, ám később mégis a hadtudományi tanulmányokat választotta.

Nagy Melanie pillanatok alatt vált országosan ismertté, amikor kiderült, G.w.M. őt és két gyermekét hagyta el Kulcsár Edináért. Hónapokig Melanie magánéletével volt elfoglalva a média, ő pedig ezt tudatosan kihasználta, hogy jobb lehetőségekhez jusson az életben. Most a rendőrség napja előtt tisztelegve egy rendőrnek tanuló hölgy megjelenését tette még elragadóbbá Melanie, aki a Dikh TV műsorában ismét sminkecsetet ragadott.

Hadtudományt tanult G.w.M. exe, Nagy MelaniePatrícia már a középiskolát is úgy választotta, hogy az a rendőri pályára készítse fel. Igazán példaértékű az útja, ahogy helytáll, különösen roma nőként. Nagyon drukkolok neki, hogy minden vágya teljesüljön, mind a szakmai, mind a magánéletében” – mondta Nagy Melanie, akitől szintén nem állnak távol a rendvédelmi tanulmányok. Hiszen a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hadtudományi karán végzett, nukleáris fegyverkezés szakirányon. Gyerekként azonban egészen más pályáról álmodott.

Kisgyermek koromban a színészet és az éneklés érdekelt, zongorázni jártam és balett órákra, mondhatni kis művészlélek voltam. Kimondottan “lányos” típus. Később éles váltás következett és kifejezetten érdekelni kezdtek a rendvédelmi szervek. Így nem volt véletlen a választás az egyetemet illetően, igaz civil hallgatóként jelentkeztem” – árulta el Nagy Melanie a Tükröm, tükröm műsorvezetője és sminkmestere. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top