nlc.hu
Sztárok

Nagy Melanie elárulta, milyen esküvőt szeretne magának

„Máshogy gondolom, nem vágyom arra, mint korábban” – G.w.M exe elárulta, milyen esküvőt szeretne

De egyelőre még nem találta meg a megfelelő partnert.

Nagy Melanie a Tükröm, tükröm című átalakító műsorának nemrég különleges vendége volt, mégpedig Patai Anna, a Megasztár 2010-es szériájának a versenyzője, aki éppen esküvőjére készül.

A Bors megkérdezte a műsorvezetőt, ő milyen esküvőt tervezne magának, ha ismét férjhez menne.

„Régen még világraszóló lakodalomban, óriási buliban gondolkoztam, de most két gyerekkel, és sok mindennel a hátam mögött máshogy gondolom, nem vágyom arra, mint korábban. Valami igazán meghitt, családias szertartást tudok elképzelni, esetleg a tengerparton. Szép, könnyed ruhában lennék, nagy kiengedett hajjal a szűk családom és a szeretteim körében. Koktélozós, csevegős, laza kis buli lenne”

– nyilatkozta Nagy Melanie, aki hozzátette, ehhez nyilván szüksége lenne egy megfelelő partnerre is.

Nagy Melanie

Fotó: Profimedia

Ami új műsorát illeti, már több részt is leforgattak, és augusztusban pedig a nézők is láthatják a végeredményt. És hogy miért pont Patai Annára esett a választása az esküvői különkiadáshoz?

„Ki lett volna a legalkalmasabb, mint az egyik legkedvesebb kolleginám, Patai Anna?! Mondhatni, ő volt a legjobb alany számomra, hiszen ismertem már az ízlésvilágát, be tudtam határolni nagyjából, hogy sminkben mit szeretne viszontlátni magán. Mindenképp a szép, nagy szemeit akartam kihangsúlyozni. Úgyhogy a tökéletes bőrre és a hangsúlyos szemre próbáltam koncentrálni, illetve arra, hogy ne legyen túl maszkos a smink. Szerintem nagyon jól sikerült, hamarosan pedig a nézők is láthatják a végeredményt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top